Nieuws 2013


Fijne feestdagen!

 

9-11-2013 Dakkapellen
We waren het al een hele tijd van plan, maar nu komt het er eindelijk van. Het opknappen van de dakkapellen. Schilderen en zo nu en dan nieuwe planken, het lastigste is natuurlijk de hoogte.

 

30-8-2013 Concours hippique
In de laatste week van de vakantie hebben we een dressuur- en springwedstrijd georganiseerd voor onze Nederlandse gasten en een paar Tsjechische lesklanten. Een groot succes en daarom doen we het volgend jaar zeker weer!


Het wedstrijdterrein


De prijsuitreiking (de bekers hebben op Bára een grote aantrekkingskracht)

 

Paardrijden op film 28-8-2013
Eigenlijk is dit nieuws uit 2012 maar ik kom er nu pas achter en het is nog steeds actueel. Axel en Dorien hebben een heel leuk filmpje van hun paardrijvakantie bij ons op You Tube gezet, om het te bekijken klik hier.

 

Baksproeier, 22-7-2013
Het sproeien van de bak (wat met deze temperaturen en droogte dagelijks moet gebeuren) is een stuk eenvoudiger geworden door ons zelf ontworpen hulpstuk achter de watertank. Mede dankzij Bert (bedankt!) werkt hij uitstekend.

 

Picknick, 2-5-2013
Ons seizoen is weer begonnen, we hebben de afgelopen week de eerste gasten mogen ontvangen. Het was mede dankzij een prachtige lange buitenrit met picknick een groot succes!

 

Gambo, 1-1-2013
Een nieuw jaar, een nieuw paard. Gambo heet hij en het is een 6-jarige ruin. Hij komt uit Nederland dus hij moet nog wel een beetje wennen aan alle heuvels en de reeën die steeds in het weiland rondstruinen. Zo te zien heeft hij het erg naar z’n zin bij ons.


De eerste buitenrit van zijn leven.

 

Wilma, 1-1-2013
Sinds gisteren hebben we er een nieuw ‘staldier’ bij. Het is een beverrat (ook wel Nutria of waterkonijn genoemd) en ze (het is een meisje) is heel tam. Je kan haar bijvoorbeeld een wortel voeren die ze dan heel grappig, staand op haar achterbenen, met haar handjes aanpakt.


Mmmmmm, lekker worteltje….


Gelukkig Nieuwjaar!!