21-12-2023 Nog een seizoen!
Omdat het nog niet is gelukt om een koper te vinden hebben we onze verhuisplannen naar Frankrijk maar even in de ijskast gezet. We gaan in ieder geval nog een seizoen door in Tsjechië, dus jullie kunnen gewoon weer komen deze zomer!

16-12-2023 Garry en Jessica
Als vervanging van Frank en Adina hebben we wel twee nieuwe paarden gekocht; Garry en Jessica. Een foto van Jessica hebben we even nog niet maar dit is al vast Garry:

15-12-2023 Frank en Adina
Frank en Adina zijn inmiddels zo oud geworden dat we ze een welverdiend pensioen hebben gegund. Ze staan nu bij vrienden van ons, heel gezellig samen in een weiland met mooie schuilstal en er wordt alleen nog maar met ze gewandeld en geknuffeld. En zo nu en dan maken ze nog een klein buitenritje met de kinderen. Ondanks hun hoge leeftijd gaat het nog wel heel goed met ze maar het echte werk op de manege werd een beetje te veel.

12-6-2023 Wedstrijd
Afgelopen weekend hebben we weer een wedstrijd georganiseerd. Er waren deze keer zoveel deelnemers dat we de dressuur op zaterdag hebben gedaan en trail en springen op zondag. Het was weer erg gezellig en het weer zat bijzonder mee.

Zoals gewoonlijk had iedereen weer veel heerlijke eigen baksels meegenomen.

1-6-2023 Kastanje
Deze kastanjeboom hebben we 10 jaar geleden geplant als klein sprietje. Inmiddels begint het toch een serieuze boom te worden!

11-5-2023 Tevreden paarden
De paarden zijn enorm blij dat ze weer de hele dag in een weiland met veel gras kunnen staan. Kijk ze hier eens tevreden en relaxed zijn!

10-4-2023 Verhuizing
Na 14 jaar op deze fantastische plek hebben we besloten dat het tijd is voor verandering. We hebben ons bedrijf te koop gezet en gaan op zoek naar een kasteel(tje) in Frankrijk. Deze zomer zijn we gewoon open. Wil je nog een keer in Tsjechië bij ons op vakantie komen? Dit jaar is waarschijnlijk de laatste keer dat het kan!
http://www.mlynsadek.cz

Bývalý mlýn na prodej

Jezdecký areál na prodej

1-1-2023 Gelukkig Nieuwjaar!