Tsjechië te paard

Wanneer u zich te oud voelt voor een ponykamp maar er heimelijk toch nog naar terugverlangt kunt u bij ons terecht voor een ruitervakantie.

Voor de gevorderde ruiter bieden we een ruitervakantie aan waarbij elke dag ongeveer 4 uur gereden wordt. De eerste dag zal er een oriënterende rit zijn in de directe omgeving van de molen om een paard te vinden dat goed bij u past. De rest van de vakantie zullen er dagtochten worden gemaakt door het prachtige Tsjechische landschap. Voldoende rijervaring en een goede beheersing van de 3 gangen is voor dit arrangement vereist.

Tijdens uw vakantie verblijft u in ons hotel, in een éénpersoonskamer met douche/wc op de gang of in een tweepersoonskamer met eigen douche/wc, afhankelijk van uw wensen. In de eet/zitkamer kunt u onder het genot van een hapje en een drankje bij de warme kachel alle avonturen van de dag bespreken. Bij mooi weer zitten we natuurlijk buiten op het terras. Het diner bereiden wij voor u of gebruiken we gezamenlijk in één van de restaurants in de omgeving. Afhankelijk van het weer  wordt er geluncht in de vorm van een picknick halverwege de dagtocht of in de molen.

Deze ruitervakanties worden het hele jaar door georganiseerd met uitzondering van de maanden juli en augustus.
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 6 ruiters.
De prijzen (zie button ‘Prijzen’) zijn inclusief alle maaltijden.